GDPR/DSF Dataskyddsförordningen

På Street Performance HB värnar vi om våra kunders personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet det nya EU-direktivet (GDPR).

Alla program vi använder är skyddade med lösenord som endast vi har tillgång till.

Detsamma gäller vår server, där vi lagrar en del nödvändigt bokföringsunderlag i 7 år.

Vi har rutiner som följer bokföringslagen angående hur vi lagrar uppgifter och hur länge de lagras.

Ingenting ska lagras längre än nödvändigt. Vi kommer heller inte att skicka e-post med nyhetsbrev och erbjudanden till er, om ni väljer att avregistrera prenumerationen på nyhetsbrev och erbjudanden.

Nedan följer information om vilka uppgifter vi sparar, till vilket ändamål och rättslig grund.

  • Personuppgiftsansvarig:

Street Performance HB
Färgfabriksgatan 1
417 24 Göteborg

Org.nr. 969703-5385
031-51 66 60
info@streetperformance.se

  • Ändamål:
    • Kundregister
    • Leverantörsregister
    • Fakturering
    • Leverans
    • Kundtjänst
    • Street Performance Nyhetsbrev och erbjudanden via e-post till registrerade kunder
  • Rättslig grund:
    • Avtal
    • Rättslig förpliktelse
    • Samtycke, gäller enbart för godkännande av nyhetsbrev via e-post
  • Kategorier av personuppgifter:
    • Namn, personnummer, organisationsnummer
    • Adressuppgifter
    • Kontaktuppgifter
    • Bankuppgifter (Vid reklamation/retur)
    • Kredituppgifter (Företagskunder med fakturabetalning)
  • Mottagare och kategorier av personuppgifter:
    • Street Performance (Kundregister, Leverantörsregister)
    • Ekonomisystem (Kundregister, Leverantörsregister)
    • Redovisningsbyrå (Kundregister, Leverantörsregister)
    • Transportörer (Endast Adressuppgifter och kontaktuppgifter nödvändiga för leverans och avisering)
    • Betaltjänsteleverantörer (Namn, personnummer, adressuppgifter, kontaktuppgifter)
  • Lagringstid:
    • 7 år
  • Personuppgiftsägaren har rätt att begära tillgång till, rättelse och radering av personuppgifter, begränsning av behandling, invända mot behandling och dataportabilitet. Street Performance HB har rätt att spara personuppgifter som krävs för att Street Performance HB skall kunna uppfylla avtal och rättsliga förpliktelser.
  • Personuppgiftsägaren har rätt att återkalla samtycke för de personuppgifter som samtycke har lämnats för.
  • Street Performance HB kommer inte att använda personuppgifterna till något annat syfte än det som uppgifterna samlades in för.

Du är så klart alltid välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.